BEMUTATKOZUNK - Állateledel Sárospatak

Best Eledel - Állateledel üzlet és webáruház

Sziasztok, Fridrik Patrik vagyok. Szüleimmel és a csapatunkkal együtt üzemeltetjük állateledel üzletünket Sárospatakon. A besteledel.hu webshopot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a minőségi állateledeleket könnyen elérhetővé tegyük mindenki számára az egész ország területén. Tudjuk, hogy kis kedvenceink is családtagok, így nekik is a legjobb eledel és felszerelés jár! Vásárlóinknak szakértő segítséget nyújtunk, és igyekszünk minden állateledellel kapcsolatos kérdésre megoldást találni. Szaküzletünkben személyes tanácsadást is adunk, hiszen nem könnyű csak csomagolás alapján kiválasztani a megfelelő eledelt kisállatod számára.

Mára a cégünk, mely családi vállalkozássá alakult, kutya- és macskaeledelek, felszerelések, táplálékkiegészítők, valamint haszonállat eledelek és takarmánykiegészítők kereskedelmével is foglalkozik. Célunk eléréséhez igyekszünk mindenhol elérhetőek lenni, személyes tanácsadás mellett várjuk a megkereséseket telefonon, e-mailben, Facebook üzenetben, de sok hasznos információt találsz a blogunkban is.

Jelenleg több mint 400-féle terméket kínálunk, de folyamatosan bővítjük a választékot. Száraz és nedves tápokon, jutalomfalatokon kívül speciális tápok, táplálékkiegészítők, felszerelések, valamint játékok és ápolószerek kínálatával állunk vásárlóink rendelkezésére. Sárospataki raktárunkban több mint 4000 terméket tartunk készleten annak érdekében, hogy a megrendeléseket lehetőleg 1-2 munkanapon belül átvehessék vásárlóink.