7.1 Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az Elállási jog gyakorlásának részletes feltételei itt megtekinthetők: Általános Szerződési Feltételek

A visszaküldés lényege röviden, tömören:

1.Kicserélheted vagy visszaküldheted a megrendelt termékeket a csomag átvételétől számítva 14 napon belül.

2. Bizonyosodj meg róla, hogy a termékek melyeket visszaküldesz, sértetlen.

3. Visszaküldéshez töltsd ki kérlek az Elállási Nyilatkozatot, és küldd el nekünk emailben (shop@besteledel.hu).

4. Ezt követően fogsz kapni egy emailt vagy telefonhívást az összes információval (a címmel ahova vissza lehet küldeni a termékeket, amelyeket szeretnél kicserélni).

5. A következő lépés, hogy készítsd elő a csomagot a visszaküldésre, és add fel a közeledben lévő postán. A visszaküldés költsége téged terhel , a díjat a posta szabja meg a csomag súlyától függően.

6. A visszaküldött termékek ellenőrzése után, attól függően mit választottál (cseretermék vagy pénzvisszafizetés), elküldjük a csereterméket vagy a visszaküldési űrlapban megadott bankszámlára utaljuk az összeget.

7. A pénzvisszafizetés 14 napon belül történik meg, attól a naptól számítva, hogy megkaptuk a csomagodat és a bankszámlaszámodat.